Femke Wolthuis - dagvoorzitter, debatleider

Femke doet méér
Femke Wolthuis heeft alles in huis wat u van een goede dagvoorzitter mag verwachten. Inhoudelijk sterk, veelzijdig, energiek en ontwapenend. Met gevoel voor humor en waar nodig relativerend. Maar Femke doet méér. 

FEMKE DENKT TIJDIG MET U MEE


Elk programma zit vol met mogelijkheden én valkuilen. In de loop der jaren heeft Femke als presentator en dagvoorzitter de expertise ontwikkeld om deze (allebei!) tijdig te signaleren. Met deze ervaring kan zij u adequaat adviseren om gezamenlijk tot een optimaal resultaat komen.

FEMKE HERKENT DE KERN


Door haar journalistieke ervaring bij RTL en de NOS heeft Femke snel door waar het om draait, wat het doel is of waar de schoen wringt. Waar nodig voert Femke voorgesprekken met de sprekers/deelnemers. Voor de inhoud, maar ook om mensen op hun gemak te stellen, richting te geven aan hun verhaal en de gesprekken/interviews/debat te ontwerpen.

FEMKE GEEFT RUIMTEFemke streeft altijd naar een open, respectvolle en constructieve sfeer waarin de kern van de zaak tot zijn recht komt. Sprekers, deelnemers én tegensprekers krijgen de ruimte en voelen zich op hun gemak. Daardoor weet Femke de juiste toon te raken.

FEMKE VERBINDTFemke's leidt een bijeenkomst met als doel te verbinden. Omdat uit verbondenheid begrip ontstaat, en begrip leidt tot werkelijke communicatie. Dan komt de boodschap over en kunnen vanuit een positieve grondhouding acties ondernomen worden.

FEMKE HEEFT EEN UNIEKE TROEF


Femke heeft jarenlange theater-ervaring. Als cabaretière, zangeres en musicalster staat zij al jaren op de planken. Haar unieke samenwerking met pianist Eric Bergsma biedt extra mogelijkheden voor uw event.

Een absolute aanrader als uw bijeenkomst een feestelijk tintje mag krijgen, u extra communicatiemiddelen in wilt zetten en bij internationale events.

DANK VOOR DE FIJNE VOORBEREIDING


Dank voor het prettige gesprek zojuist. Je hebt me echt geholpen de rode draad van mijn verhaal te (her-)vinden. Nu ga ik ontspannen en vol inspiratie de pitch tegemoet. Ik verheug me op het webinar!


WIK IJKEMA

- Projectleider aandgasvrije wijken

Femke Wolthuis is onafhankelijk van (journalistieke) werkgevers. Daardoor kan zij zich onvoorwaardelijk aan u, opdrachtgever, verbinden. Kortom: optimale discretie en inzet.